Download PDF by Tom Willem den Hoed,Harry Ousen: Alle plannen (Best practice) (Dutch Edition)

By Tom Willem den Hoed,Harry Ousen

ISBN-10: 9087537247

ISBN-13: 9789087537241

Dit boek is geschreven om managers en ondernemers een overzicht te verschaffen van en hulp te bieden bij alle plannen die ze in hun carrière zullen tegenkomen: businessplannen,strategieplannen, marketingplannen, innovatieplannen, veranderplannen en beleidsplannen.
In de praktijk wordt meerdere keren in keeping with jaar om verschillende plannen gevraagd en dit boek geeft niet alleen een overzicht van wat er inhoudelijk van deze plannen verwacht magazine worden maar ook handgrepen en `best practices om dit zo compleet en gestructureerd mogelijk in te vullen.

In aanvulling op dit boek is bij Van Haren Publishing ook het boek `99 BUSINESSmodellen beschikbaar, dat meer verdieping en een overzicht geeft van de meest relevante modellen voor gebruik in dergelijke plannen. Beide boeken zijn niet alleen geschikt voor managers en ondernemers maar ook zeker voor studenten in het hoger onderwijs, en iedereen die een bedrijfskundige of management-studie of cursus volgt en voor allen die zich voorbereiden
op het bedrijfsleven of een eigen onderneming.

Tom Willem den Hoed heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, als ondernemer en advisor en als kerndocent in het hoger en universitair onderwijs. Deze ervaring geeft zijn boeken een unieke en praktijkgerichte verdieping in aanvulling op de uitgebreide overzichten van hedendaags relevante modellen en plannen.

Show description

Read or Download Alle plannen (Best practice) (Dutch Edition) PDF

Similar teaching books

New PDF release: Pathways To Success in School: Culturally Responsive

This article is designed to aid preservice and in-service lecturers establish pathways to efficient educating and studying for college students from culturally and experientially diversified backgrounds. to raised serve an more and more different inhabitants, lecturers have to be powerfuble in identifying and constructing culturally responsive curricula and educational techniques that higher facilitate studying for all scholars.

Before Conflict: Preventing Aggressive Behavior - download pdf or read online

In ahead of clash: combating competitive habit, John Byrnes will get to the center of the concept that of aggression prevention. instead of glance strictly at violence and all its implications_fatalities, crime, and assault_Byrnes in its place chooses to seem forward, so as to hinder violence instead of just to act in response to it.

Duurzaam projectmanagement (Dutch Edition) by Ron Schipper,Gilbert Silvius PDF

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn niet meer weg te denken themas in de huidige maatschappij. Dit boek gaat over duurzaamheid in het managen van projecten. Oftewel: niet alleen `groene projecten, maar het beschouwen van duurzaamheid in het managen van alle mogelijke projecten.

New PDF release: Ökonomische Allgemeinbildung in der Sekundarstufe I und

'Dieser Band der Deutschen Gesellschaft für Ökonomische Bildung (DeGÖB) ist mit seiner Konzentration auf die ökonomische Allgemeinbildung in der Sekundarstufe I und der Primarstufe einzigartig und daher ein unschätzbarer Fundus für Alle, die bei der curricularen Gestaltung der ökonomischen Domäne wissenschaftlichen Rat suchen.

Extra resources for Alle plannen (Best practice) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alle plannen (Best practice) (Dutch Edition) by Tom Willem den Hoed,Harry Ousen


by Charles
4.5

Rated 4.27 of 5 – based on 30 votes